Αρχική » Δομή » Συντονιστές Δευτεροβάθμιας

Συντονιστές Δευτεροβάθμιας

ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ01 ΘΕΟΛΟΓΩΝ striligkas@gmail.comΚΑΛΟΚΥΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ kalokyri@sch.gr, kalokyri@gmail.comΖΑΝΕΚΑ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ stergianizaneka@gmail.comΡΑΜΟΥΤΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ioannar@hotmail.comΚΑΛΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ kalikakis1@sch.grΓΚΙΝΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ ΠΕ04 ΦΥΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ aginoudi@gmail.comΚΑΛΑΘΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ04 ΦΥΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ kalathakimaria.edu@gmail.com

Τηλ: 2810246869

Κινητό :

email: striligkas@gmail.com

tag: Στριλιγκάς

Τηλ: 2810285453

Κινητό :

email: kalokyri@sch.gr, kalokyri@gmail.com

tag: Καλοκύρη

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κρήτης (2019), Ερευνήτρια στο Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών ως συνεργάτρια του Εμμανουήλ Κριαρά στη σύνταξη του «Λεξικού της Μεσαιωνικής Ελληνικής Δημώδους Γραμματείας (1100-1669)» (1996-1998), Διευθύντρια Γυμνασίου Παλαιόχωρας (2014-2015), Καθηγήτρια Φιλόλογος στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Χανίων από το 2002 έως σήμερα. Πτυχίο Φιλολογίας (1990) και Μεταπτυχιακές σπουδές (1995) στο τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ. (Τομέας Νεοελληνικών και Μεσαιωνικών σπουδών, Τομέας Γλωσσολογίας, Τομέας κλασσικών σπουδών). Διδακτορική διατριβή (2002) σε θέμα διαθεματικό (Λογοτεχνία, Φιλοσοφία, Ψυχολογία) από το τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με θέμα: «Φιλοσοφικές και ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις στο έργο του Γεωργίου Βιζυηνού» (υποτροφία Ι.Κ.Υ).

Συμμετοχή σε συγγραφική ομάδα των ΙΔ΄ και ΙΕ΄ τόμων του «Λεξικού της Μεσαιωνικής Ελληνικής Δημώδους Γραμματείας (1100-1669)» του Εμμ. Κριαρά. Πολλές ανακοινώσεις σε Επιστημονικά Συνέδρια (ελληνικά και ξένα), πολλές δημοσιεύσεις σε Επιστημονικά Περιοδικά. Ερευνητική ενασχόληση με τη διαθεματική διδασκαλία των Φιλολογικών και των Φυσικών Επιστημών στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Επιμορφώτρια καθηγητών φιλολόγων και φυσικών επιστημών σε επιμορφωτικά προγράμματα, σεμινάρια και ημερίδες/διημερίδες υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και των σχολικών συμβούλων. Έχω μακρόχρονη εμπειρία στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών ως Επιμορφώτρια/Εκπαιδεύτρια σε επιμορφωτικά προγράμματα του ΠΕΚ Ηρακλείου, για τα οποία έχω εκπονήσει σχετικό επιμορφωτικό υλικό, αλλά και ως φιλόλογος του Λυκείου και Γυμνασίου στο Ν. Χανίων (σε δειγματικές διδασκαλίες, παρουσιάσεις υλικού κ.ά.), εφαρμόζοντας αρχές και μεθοδολογία Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Επίσης έχω εργαστεί ως μέντορας στην άσκηση φοιτητών στην σχολική τάξη.

Πιστοποίηση στις Τ.Π.Ε Α΄ και Β΄ επιπέδου. Σύνταξη και εφαρμογή καινοτόμων σεναρίων διδασκαλίας της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Λογοτεχνίας με Τ.Π.Ε στη σχολική τάξη. Βράβευση ψηφιακού σεναρίου Λογοτεχνίας Τ.Π.Ε ως βέλτιστου από την πλατφόρμα «Αίσωπος» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Συντονίστρια βαθμολόγησης των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Λογοτεχνίας στο Βαθμολογικό Κέντρο Χανίων.

Γνωρίζω Αγγλικά σε επίπεδο Γ2 (Άριστα) και Γαλλικά σε επίπεδο Β2 (πολύ καλά).

Τηλ: 2810246860

Κινητό : 6973735494

email: stergianizaneka@gmail.com

tag: Ζανέκα

Τηλ: 2810246864

Κινητό :

email: ioannar@hotmail.com

tag: Ραμουτσάκη

Ο Δημήτρης Καλυκάκης είναι αριστούχος πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στα Θεωρητικά Μαθηματικά (Πανεπιστήμιο Κρήτης), στη Διδακτική των Μαθηματικών (University of Illinois, ΗΠΑ), στη Φυσική (University of Illinois, ΗΠΑ), στις Επιστήμες της Αγωγής με εξειδίκευση στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική (Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και διδακτορικό δίπλωμα στα Μαθηματικά (University of Illinois, ΗΠΑ). Του έχουν απονεμηθεί υποτροφίες, διακρίσεις και βραβεία ακαδημαϊκής επίδοσης και διδασκαλίας.

Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε δημόσια γυμνάσια, λύκεια και σχολεία ενηλίκων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, ενώ ως επιμορφωτής έχει διδάξει στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (ΠΕΚ) Κρήτης. Έχει επίσης διδάξει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης ως διδάσκων σύμφωνα με το Π.Δ. 407/1980 και ως εντεταλμένος επίκουρος καθηγητής, στο ΤΕΙ Κρήτης ως επιστημονικός συνεργάτης και στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστήμιου του Ιλλινόις των ΗΠΑ ως υπότροφος.

Έχει διατελέσει διευθυντής στο Γυμνάσιο Ανωγείων (2005-2008), στο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου (2011-2018) και Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου στο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κρήτης (2018-σήμερα). Έχει χρηματίσει πρόεδρος στο Βαθμολογικό Κέντρο Ηρακλείου (2019) και για σειρά ετών πρόεδρος Εξεταστικών Κέντρων Πανελλαδικών Εξετάσεων. Έχει συμμετάσχει ως μέλος σε σχολικές επιτροπές, επιτροπές παιδείας και σε ποικίλες υπηρεσιακές επιτροπές καθώς και στη διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος Ηρακλείου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Οι εργασίες του που έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, οι εισηγήσεις του σε συνέδρια και σε επιμορφωτικές ημερίδες καθώς και οι ομιλίες του σε σχολές γονέων και κέντρα νεότητας έχουν ως επίκεντρο τα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους, την ιστορία τους, την ορολογία και τον συμβολισμό τους, τη θεωρία και τη πράξη στη διδασκαλία και τη μάθηση των Μαθηματικών, τις μαθησιακές δυσκολίες στα Μαθηματικά και την ενταξιακή εκπαίδευση, τους θεσμούς και τις δομές της εκπαίδευσης, τον προγραμματισμό την εφαρμογή και την αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, τη σχολική ζωή, ζητήματα αγωγής καθώς και θέματα σχετικά με τον ελληνικό πολιτισμό και την παράδοση.

Τηλ: 2810246866

Κινητό : 6944646715

email: kalikakis1@sch.gr

tag: Καλυκάκης

Τηλ: 2810246400

Κινητό :

email: aginoudi@gmail.com

tag: Γκινούδη

Ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Καθηγήτρια σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, Καθηγήτρια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Σχολική Σύμβουλος, Διευθύντρια του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου (Π.Ε.Κ) Ηρακλείου Κρήτης και νυν Συντονίστρια Καθηγητών Φυσικών Επιστημών Δυτικής Κρήτης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης. Σπουδές στη Βιολογία, Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και στη Διδακτική Βιολογίας με Νέες Τεχνολογίες, Διδακτορική Διατριβή στη Θαλάσσια Βιολογία. Συγγραφέας 11 βιβλίων-σχολικών βοηθημάτων Βιολογίας και Χημείας Λυκείου και Γυμνασίου, πολλών ανακοινώσεων σε Επιστημονικά Συνέδρια και άρθρων σε Επιστημονικά Περιοδικά. Ερευνητική ενασχόληση με τα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τη διαθεματική διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών, την Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics), την επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών, στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Τηλ: 2810246866

Κινητό :

email: kalathakimaria.edu@gmail.com
site: kalathakimaria.org
pekherinitiatives.wordpress.com
tag: Καλαθάκη

Μετάβαση στο περιεχόμενο