Αρχική » Πως να συνδέσεις το νέο λογαριασμό σου στην εφαρμογή Webex Meetings (για χρήστες Windows)

Πως να συνδέσεις το νέο λογαριασμό σου στην εφαρμογή Webex Meetings (για χρήστες Windows)

Ο σύντομος οδηγός αφορά τους χρήστες που έχουν ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή Webex Meetings σε μηχάνημα με λειτουργικό Windows. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε με μερικά απλά βήματα από εδώ

Βήμα 1

Με την έναρξη της εφαρμογής βρισκόμαστε στην παρακάτω οθόνη.

Συνδεδεμένοι με προηγούμενο λογαριασμό Webex

Θα παρατηρήσετε οτι υπάρχουν δυο κουμπιά με τις ενδείξεις “Start Meeting” και “Schedule”. Η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με τον προηγούμενο λογαριασμό Webex και προχωράτε στο βήμα 2.

Αν υπάρχει μόνο ένα κουμπί με την ένδειξη “Sign in” (δείτε την παρακάτω εικόνα), είσαστε συνδεδεμένοι ώς guests. Κάνετε κλικ στο κουμπί “Sign in” και προχωράτε στο βήμα 3.

Συνδεδεμένοι ως χρήστες Guests

Βήμα 2

Για να προχωρήσουμε χρειάζεται να αποσυνδεθούμε από τον προηγούμενο λογαριασμό. Κάνουμε κλικ στο γρανάζι πάνω δεξιά στο παράθυρο, δίπλα από την ένδειξη “Cisco Webex Meetings” και από το μενού που ανοίγει επιλέγουμε “Sign out” (παρακάτω εικόνα). Προχωράμε στο επόμενο βήμα μετά την αποσύνδεση.

Αποσύνδεση από τον παλιό λογαριασμό Webex

Βήμα 3

Η σύνδεση με το νέο λογαρισμό Webex απαιτεί να γνωρίσουμε το αναγνωριστικό του λογαριασμού μας ( <όνομα χρήστη>@sch.gr) και τον κωδικό μας. Συμπληρώνουμε τον λογαρισμό email μας και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Next”.

Σύνδεση με τον λογαρισμό Webex

Βήμα 4

Η εφαρμογή μας μεταφέρει στην οθόνη επαλήθευσης του λγαρισμού μας μέσω του ΠΣΔ. Εδώ δίνεται το όνομα χρήστη (το πρώτο κομμάτι από τον λογαριασμό email σας στο ΠΣΔ χωρίς το @sch.gr) και τον κωδικό του. Κάνετε κλικ στο κουμπί σύνδεση. Μην σας μπερδέψει το γκρι χρώμα του κουμπιού, είναι ενεργό.

Βήμα 5

Μπορεί να σας ζητηθούν δύο επιπλέον βήματα π.χ. η διεύθυνση που θα συνδεθεί το webex minedu-secondary.webex.com, minedu-secondary2.webex.com, minedu-primary.webex.com κλπ ή και να επιβεβαιώσετε τον λογαρισμό σας μετά το βήμα 4.

Λαγός Σταύρος, τεχνική υποστήριξη ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης

Μετάβαση στο περιεχόμενο