Αρχική » Δράσεις » «Τροποποιημένο ασκησιολόγιο για την περίοδο covid-19», Ασπασία Δανιά

«Τροποποιημένο ασκησιολόγιο για την περίοδο covid-19», Ασπασία Δανιά

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής του ΠΕΚΕΣ Κρήτης, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Δ/θμιας Εκπ/σης Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Χανίων, καλούν τους/τις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12:00-14:00 σε ιστοσεμινάριο (webinar) με θέμα την διδασκαλία των αντικειμένων Φυσικής Αγωγής, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
12:00-12:20:
«Βασικά σημεία διδασκαλίας του μαθήματος σύμφωνα με τα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών», με εισηγήτρια τη Λήδα Ζαμπετάκη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής, Κρήτης.
12:20-12:30: Ερωτήσεις, Συζήτηση12:30- 13:30: «Τροποποιημένο ασκησιολόγιο για την περίοδο covid-19», με εισηγήτρια την Ασπασία Δανιά, Ε.Ε.Π. Τ.Ε.Φ.Α.Α. Ε.θνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
13:30-14:00: Ερωτήσεις, Συζήτηση
Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής αίθουσας Webex και οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα χρήσης μικροφώνου (αλλά όχι
της κάμερας) και chat, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται (live-streaming) μέσω YouTube , όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων στο chat.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΛΗΔΑ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΠΕ 11) ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΗΣΤΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΑΣΙΘΙΟΥ:
ΞΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΕΘΥΜΝΗΣ:
ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΧΑΝΙΩΝ:
ΚΟΥΜΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο