Αρχική » Υποστήριξη ΕξΑΕ » Προβλήματα και Λύσεις ΕξΑΕ » Enter your site URL: Ξεκινώντας την εγκατάσταση της εφαρμογής Cisco Webex μας ζητάει την εισαγωγή του e-mail μας. Στο επόμενο βήμα κανονικά θα πρέπει να ζητήσει τον κωδικό. Αντί γι αυτό όμως μας ζητάει “Enter your site URL”.

Enter your site URL: Ξεκινώντας την εγκατάσταση της εφαρμογής Cisco Webex μας ζητάει την εισαγωγή του e-mail μας. Στο επόμενο βήμα κανονικά θα πρέπει να ζητήσει τον κωδικό. Αντί γι αυτό όμως μας ζητάει “Enter your site URL”.

Πίνακας ελέγχου-> Επιλογές Internet-> Καρτέλα για προχωρημένους -> Στο πεδίο ασφάλεια Ενεργοποιούμε την επιλογή : Χρήση TLS 1.2, TLS 1.1.

Σχετικό βίντεο

Προβλήματα και Λύση από τον Δημοσθένη Ντισπυράκη (dispirakis@gmail.com)

Το  πρόβλημα που αναφέρει ο Δημοσθένης παραπάνω, ενώ στο υπουργείο μου είπαν ότι εμφανίζεται μόνο σε windows 7, εγώ το συνάντησα και σε windows 10. Η λύση είναι η ίδια. Από το υπουργείο συνιστούν να τσεκάρουμε και την Χρήση TLS 1.1.

Επίσης να συμπληρώσω ότι αν βάλετε το url εκεί που σας το ζητάει, το χαρακτηριστικό μήνυμα που βγάζει είναι : the webex site url you entered is not a valid webex url ………

    Νεκτάριος Κοκολάκης (nektarios1201@yahoo.gr)

Μετάβαση στο περιεχόμενο